Zo kan je goedkoper boodschappen doen in Tilburg – Annemiek Kookt


eten

Woon jij in Tilburg en wil je voordeliger boodschappen doen? In dit artikel vertellen we je alles over het laten bezorgen van de boodschappen in Tilburg en met welke simpele stappen jij geld kunt besparen op de boodschappen. We geven 11 tips waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Wil je liever niet naar de supermarkt? Bestel dan je producten bij de supermarkt bezorgservice in Tilburg. Gemakkelijk alles online bestellen en laten thuisbezorgen door een (landelijke) supermarkt zoals Albert Heijn, PLUS, COOP, Jumbo of Picnic. 

11 tips om te besparen op de (online) boodschappen

 1. Let op aanbiedingen. En ook of ze echt voordelig zijn! Soms verhogen winkeliers de van prijs zodat het lijkt of de vóór prijs enorm laag is. Snap je hem nog?
 2. Koop groenten die in de aanbieding zijn en bedenk daar je maaltijd omheen. Typ je ingrediënt bijvoorbeeld in op google en de recepten rollen eruit. Of typ de groente in in de zoekfunctie van deze blog.
 3. Voorgesneden groenten en fruit zijn altijd duurder dan dat je ze zelf snijd. En natuurlijk is zelf snijden ook verser.
 4. Kant en klaar maaltijden zijn ook duurder (enkele uitzonderingen daar gelaten) dan dat je ze zelf maakt. Val je voor het gemak van kant en klaar? Maak dan eens een grote hoeveelheid van een gerecht en vries het per portie in.
 5. Grote verpakkingen zijn vaak voordeliger. Let op: Dit is alleen voordeliger als je er niet meer van gaat gebruiken. Als je van een rol xxl koekjes meer gaat eten omdat je toch genoeg hebt dan heeft zo’n grootverpakking geen zin. Bij wc papier, olijfolie en dan soort boodschappen is het wel voordelig.
 6. Stel een huishoudbudget op en probeer je daaraan te houden!
 7. Neem je eigen bigshopper mee naar de supermarkt! Moet je er daar één kopen dan betaal je al snel €1.
 8. Ga alleen de paden in waaruit je artikelen nodig hebt. Geen chips nodig? Sla dat pad over om niet in de verleiding te komen.
 9. Kijk of je supermarkt de mogelijkheid heeft van koopzegels. Bij Plus loont dat bijvoorbeeld echt de moeite. Wie het kleine niet eert…..
 10. Laat je nooit verleiden door kassakoopjes. Dit zijn echt impulsaankopen die je niet nodig hebt!
 11. Ten slotte: Betaal je boodschappen altijd contant! Zo heb je veel meer grip op je geld dan dat je pint met je bankpas.

Over de Boodschappenplusbus in de gemeente tilburg

De Twern rijdt in Tilburg met de Boodschappenplusbus. Door deze bus kunt U, samen met anderen, wekelijks op uit om verschillende activiteiten te ondernemen. U kunt iedere week boodschappen doen voor 3 euro per keer. Na de boodschappen wordt er gezamenlijk gezellig koffie gedronken. Daarnaast worden er iedere week leuke uitstapjes georganiseerd naar bv. tuincentra in de buurt en andere mooie plekjes in Nederland. De Boodschappenplusbus is voor iedereen vanaf 55 jaar; Er is plaats voor uw rollator of inklapbare rolstoel; Elke maand is er een nieuw activiteitenprogramma; Per activiteit kunt u zich aanmelden; In het maandprogramma staan de kosten per activiteit.

Wat is het voordeel van online boodschappen doen?

Wanneer je de boodschappen laat thuisbezorgen zul je merken dat je veel tijd zal besparen. Je hoeft niet naar de winkel te rijden, de auto te parkeren en alle boodschappen zelf te verzamelen. De online supermarkt heeft dezelfde prijzen en aanbiedingen (zoals vermeld in de supermarktfolders). Je kunt eenvoudig online bestellen bij PLUS, Jumbo, Albert Heijn, COOP of een andere grote supermarkt. De bezorger brengt je complete bestelling gewoon aan huis. Soms zelfs tot in de keuken. Je kunt online zoeken naar een kortingscodes voor bijvoorbeeld gratis bezorging. https://www.annemiekkookt.nl/zo-kan-je-goedkoper-boodschappen-doen-in-tilburg/