Welke lingerie past het beste bij jouw lichaamstype?


Het uitzoeken van nieuwe lingerie kan soms een opgave zijn. Door de tientallen pasvormen, kleuren, modellen en stijlen, is het niet altijd even makkelijk om dat ene perfecte exemplaar te vinden. En uren passen in een lingeriewinkel? Dat laat je natuurlijk liever ook achterwege. Door met de juiste soort voorbereiding aan de slag te gaan, is het vinden van de beste lingerie voor je eigen lichaamstype meteen even wat makkelijker. Hoe je dat het beste aan kunt pakken, lees je in dit blog.

Zorg er altijd voor dat de lingerie comfortabel zit

Het belangrijkste van alles blijft natuurlijk dat de lingerie de hele dag door comfortabel zit en je hierdoor een goed gevoel geeft. Ga daarom altijd op zoek naar een stijl die goed bij je past. Ga je het liefste voor een aantal fijne basics in neutrale kleuren, zoals een Hema BH? Of pak je maar al te graag een keer goed uit en scoor je het liefste een aantal verleidelijke bralettes of prachtige lingerie van kant? Door hier alvast wat onderzoek naar te doen, krijg je meteen een goed beeld van de stijl waar je voorkeur het meeste naar gaat.

Heb je wel of geen behoefte aan corrigerend ondergoed voor een meer zelfverzekerd gevoel?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het liefste corrigerend ondergoed draagt. Misschien komt dat strakke jurkje daardoor perfect uit of het geeft je over het algemeen een meer zelfverzekerd gevoel. Ook dan is het een erg goed idee om je wat meer te gaan verdiepen in alle pasvormen die er zijn. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit hipsters met corrigerende functies, maar ook ondergoed met een klein pijpje. Probeer daarom voor jezelf te achterhalen in wat voor soort lingerie je jezelf op je best voelt.

Online zijn er meer dan genoeg tips te vinden over wat voor soort lingerie bij wat voor lichaamstype past

Maar de beste lingerie kan ook voor een deel afhangen van jouw lichaamsfiguur. Gelukkig zijn er online meer dan genoeg tips te vinden hoe je bijvoorbeeld het beste lingerie kunt shoppen voor een appelfiguur of een peerfiguur. En kom je er online toch niet helemaal uit? Breng dan een keer een bezoek aan een lingeriewinkel en laat je hier uitgebreid over adviseren. Dat maakt het shoppen van dat ene perfecte setje ook weer wat makkelijker om te doen.https://thebeautymagazine.nl/lifestyle/welke-lingerie-past-het-beste-bij-jouw-lichaamstype/