Tips voor een ultieme wellness beleving met vriendinnen


Willen jij en je vrienden even heerlijk samen ontspannen? Dan is een dagje wellness natuurlijk de perfecte manier om dit te doen. Even helemaal nergens aan hoeven denken en gewoon genieten van het moment. Om het helemaal compleet te maken, kun je er ook voor kiezen om ergens te blijven overnachten en samen ergens een hapjes te gaan eten. Om het optimale uit jullie dag te halen, delen we graag nog wat tips, die het niet alleen vele malen leuker maken, maar erg ook voor zorgen dat je nog meer ontspant. Vooral wanneer dit de eerste keer is en je dit bijvoorbeeld van je werkgever cadeau hebt gekregen omdat ze dit jaar hebben gekozen voor duurzame kerstpakketten met een leuk uitje in plaats van een klassiek pakket.

Kies een geschikte locatie

Wanneer je op zoek bent naar een wellness en optimaal wilt kunnen genieten, dan is het wel belangrijk te kiezen voor de juiste locatie. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden dat het wel handig is je hier even goed in te verdiepen. Kies een luxe wellnesscentrum, spa of wellnessresort als de ideale plek voor jullie dagje ontspanning. Zoek naar een plek die allerlei verschillende soorten behandelingen en faciliteiten biedt, zoals massages, sauna’s, stoombaden, en verwarmde zwembaden. Reserveer van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Maak een goede planning

Een dagje naar een sauna is natuurlijk veel meer dan alleen de sauna in. Zo heb je ook de mogelijkheid om allerlei verschillende behandelingen uit te laten voeren en is het verstandig om alvast na te denken over de lunch en het diner. Zorg er daarom dus ook voor dat je van tevoren een plan maakt, zodat je allereerst wat kunt reserveren, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er geen plek is. De kans is namelijk vrij klein dat je nog voor een massage terecht kunt op het moment dat je dit op de dag zelf pas aangeeft.

Ga voor een gezonde lunch

Ga je een dagje met vriendinnen naar de sauna, zorg er dan ook voor dat je gezond eet. Doordat je namelijk veel zweet, is het allereerst belangrijk om voldoende te drinken. Kies voor een glaasje water of voor een verse groente of fruitsap. Als lunch is het verstandig om niet zo zwaar te lunchen en te kiezen voor een salade bijvoorbeeld. Je zult merken dat je dan veel beter kunt ontspannen en het optimale uit jullie dagje halen.

Geeft het als verrassing

Wat is er nu leuker dan een vrouw, in dit geval je vriendin te verassen met een dagje wellness. Niet voor niets zien we dit dus ook steeds vaker voorbij komen als het gaat om het vinden van een origineel cadeau. Zo heb je ook direct wat inspiratie voor wanneer je nog kerstpakket bestellen moet voor je personeel. Vooral voor de vrouwelijke collega’s is een dagje wellness een echte verrassing. Zo kunnen ze de eventuele stress van thuis of op het werk achter zich laten en even helemaal tot rust komen in de sauna.https://thebeautymagazine.nl/fun/tips-voor-een-ultieme-wellness-beleving-met-vriendinnen/