Over Ons

Welkom bij Welzijn Binnenstad, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van moeders en kinderen in de binnenstad van Amsterdam. Onze missie is om deze gezinnen te ondersteunen in hun dagelijkse leven en problemen te voorkomen en op te lossen waar nodig. Wij vinden het belangrijk dat moeders en kinderen kunnen leven in een veilige en gezonde omgeving en dat zij de juiste middelen hebben om zich te ontwikkelen en te groeien.

Onze organisatie biedt verschillende diensten aan, zoals opvoedondersteuning, huiswerkbegeleiding, taallessen en sociale activiteiten voor moeders en kinderen. Wij werken samen met diverse partners in de stad om zo effectief mogelijk te zijn in onze missie.

Bij Welzijn Binnenstad staat persoonlijk contact en aandacht centraal. Onze medewerkers zijn betrokken en staan altijd klaar om te helpen. Wij geloven in de kracht van samenwerking en streven naar een goede relatie met onze klanten en stakeholders.

Onze locatie in het hart van Amsterdam zorgt ervoor dat wij goed bereikbaar zijn en midden in de samenleving staan. Wij staan open voor iedereen die onze dienstverlening nodig heeft, ongeacht afkomst of achtergrond.

Wij zijn trots op ons werk en zetten ons elke dag in voor een betere toekomst voor moeders en kinderen in de binnenstad.