Moederdag cadeautip: ontwerp een persoonlijk tegeltje


Een uniek cadeau bedenken voor Moederdag kan een hele klus zijn. Je wilt niet met bonbons of een bos bloemen aan komen, maar laten zien aan je moeder dat je er tijd en moeite in hebt gestoken om een creatief idee te bedenken en een leuk Moederdag cadeau te geven. Heb je al eens gedacht aan een gepersonaliseerd cadeau, zoals een persoonlijk tegeltje die je online kunt ontwerpen? Zelfs als je niet zo creatief en handig bent met online software en een ontwerp maken. Is het mogelijk om zelfstandig een tegeltje te ontwerpen. Hieronder meer informatie over dit leuke Moederdag cadeau.

Tegelwijsheden

Hoe leuk is het om een tegeltje te ontwerpen voor je moeder met een foto, boodschap, quote of anekdote erop. Je kunt een tegeltje voor Moederdag eenvoudig online ontwerpen via speciaal daarvoor ontworpen software. Binnen deze software zijn diverse designs en ontwerpen al verkrijgbaar en eenvoudig te selecteren en aan te vullen met jouw eigen inbreng. Ook als je dus niet zo heel creatief bent. Is het dus eenvoudig om een leuk tegeltje voor Moederdag te ontwerpen met behulp van de bestaande designs die de software van websites, zoals Tegeltje.nl, jou bieden.

Voorbeelden tegeltjes ontwerpen

Je kunt dus een bestaand ontwerp binnen de software kiezen, maar een tegeltje ook helemaal zelf ontwerpen. Heb je een leuke foto samen met je moeder of een bepaalde quote of uitspraak die je aan je moeder doet denken? Ontwerp dan een leuk tegeltje met een foto en bijbehorende uitspraak van moeders. Ook kun je een mooie brief schrijven en deze op een tegeltje af laten drukken om te laten merken hoeveel je om haar geeft en hoe fijn je het vindt dat ze zoveel voor je doet. Een tegeltje met tekst maken kan door het gebruik van diverse lettertypes, groottes en ontwerpen. Er zijn online diverse mooie Moederdag spreuken te vinden die je ook op het tegeltje kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan: ‘hoe kun je het zonnetje in het zonnetje zetten?’ of ‘ik heb de hoofdprijs gewonnen met jou als moeder’. En wat denk je van de spreuk: ‘voor moeder zijn er meer bloemen in mijn hart dan in alle tuinen’. Wil je een spreuk op het tegeltje plaatsen met een grappige twist? Gebruik dan bijvoorbeeld: ‘niets is kwijt totdat mama het niet meer kan vinden’. Wedden dat je moeder hier gigantisch om moet lachen?

Eerste Moederdag

Is je partner net bevallen van jullie eerste kindje of heb je een vriendin die voor het eerst moeder is geworden? Laat dan het geboortekaartje op een tegeltje bedrukken of gebruik de afdruk van de voetjes van de baby op een tegeltje om een uniek cadeau te kunnen geven. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een cadeautje te geven wat diegene zich voor lange tijd zal herinneren. Met het ontwerpen van een persoonlijk tegeltje weet je zeker dat je een speciaal cadeau aan iemand geeft. 

Het ontwerpen van een persoonlijk tegeltje voor Moederdag is dus een uitstekend idee en zal bij je moeder of vriendin zeker een glimlach op het gezicht toveren of haar ontroeren. Door de handige software die online te vinden is, kun je eenvoudig een tegeltje geheel naar keuze ontwerpen. Kies een bestaand of nieuw design en maak het tegeltje vervolgens extra persoonlijk door tekst, foto’s of andere input toe te voegen. Heb je het tegeltje geheel naar wens ontworpen? Bekijk het voorbeeld dan en laat het cadeau vervolgens naar jezelf versturen. Zorg ervoor dat je dit ruim voor Moederdag regelt. Zodat je jouw persoonlijke cadeautje ruim op tijd binnen hebt en het cadeau zelf aan je moeder kunt overhandigen.

Het bericht Moederdag cadeautip: ontwerp een persoonlijk tegeltje verscheen eerst op Mama leest.https://mamaleest.nl/familie/moederdag-cadeautip-ontwerp-een-persoonlijk-tegeltje/