Recept voor 8 gevulde eieren
Pel 4 hard gekookte eieren en snij ze in de lengte door midden. Doe de dooiers in een ruime kom en prak ze samen met 4 eetlepels roomkaas (bijvoorbeeld Boursin, Bonne of Paturain) en 4 eetlepels room tot een smeuïg geheel.
Gebruik een spuitzak om de eieren te vullen. Heb je geen spuitzak
neem dan een plastic boterhammenzakje en knip hier een hoekje uit dat je
als spuitopening kunt gebruiken. Natuurlijk kan je de eieren ook gewoon
vullen met een lepel.
Maak het geheel af met wat stukjes verse bieslook.
De gevulde eieren een uurtje in de koelkast en… genieten maar!
Recept voor 8 gevulde eieren
Pel 4 hard gekookte eieren en snij ze in de lengte door midden. Doe de dooiers in een ruime kom en prak ze samen met wat mayonaise tot een smeuïg geheel.
Rasp per eierdooier ongeveer een eetlepel cheddar cheese en snij per
eierdooier ongeveer een theelepel peterselie fijn. Voeg beide toe aan de
dooier met mayonaise. Voeg hier vervolgens per eierdooier een theelepel
mosterd aan toe en eventueel naar smaak peper en zout. Meng dit alles
door elkaar.
Gebruik een spuitzak om de eieren te vullen. Heb je geen spuitzak
neem dan een plastic boterhammenzakje en knip hier een hoekje uit dat je
als spuitopening kunt gebruiken. Natuurlijk kan je de eieren ook gewoon
vullen met een lepel.
Maak het geheel af met wat peterselie.
De gevulde eieren een uurtje in de koelkast en… lekker smullen!
Aan de slag voor 8 gevulde eieren
Pel 4 hard gekookte eieren en snij ze in de lengte door midden. Doe de dooiers in een ruime kom en prak ze samen met wat magere kwark tot een smeuïg geheel.
Snipper een halve een verse ui en voeg dit samen met wat verse bieslook toe aan de dooiers met mayonaise.
Eventueel naar smaak peper, zout en wat citroensap toevoegen.
Gebruik een spuitzak om de eieren te vullen. Heb je geen spuitzak
neem dan een plastic boterhammenzakje en knip hier een hoekje uit dat je
als spuitopening kunt gebruiken. Natuurlijk kan je de eieren ook gewoon
vullen met een lepel.
Garneer het geheel met wat verse bieslook.
De gevulde eieren een uurtje in de koelkast en… smullen maar!