Geen partner? Dit zijn de opties voor meer genot


Heb je geen partner? En zit je ook niet te wachten op one night stands of friends with benefits? Dan blijft er eigenlijk maar een optie op: masturbatie. Er is niet zoiets als dé juiste manier om ermee aan de slag te gaan. Iedereen vindt iets anders prettig. Met deze tips kun je het genot van zelfliefde naar een hoger niveau tillen. Welke tips moet je zeker niet vergeten?

Raak je lichaam aan op verschillende plekken

Als je met jezelf bezig bent, hoef je geen haast te hebben. Begin daarom met jezelf rustig aan te raken. Ontdek welke plekjes je fijn vindt. Gebruik al je zintuigen, al je smaken, geluiden en de geuren van erotiek. Zorg ervoor dat je routinewerk voorkomt en probeer eens iets nieuws. Je zult ontdekken dat er veel meer plekken zijn op het lichaam die goed voelen, dan alleen de vulva of de vagina.

Wanneer je je handen en vingers gewend bent, kun je het ook eens proberen met iets anders. Je kunt bijvoorbeeld dildo’s gebruiken om interessante plekjes te voorkomen. Het is bijna alsof je een man in bed hebt, maar dan met het tempo dat je zelf bepaalt.

Gebruik speeltjes

Heb je seksspeeltjes? Pak ze er dan gerust bij. Het speeltje van vorig jaar was de satisfyer, een absolute garantie op plezier. Misschien heb je dit apparaat onderhand wel gezien en wil je niets nieuws proberen. Wil je iets extremers, dan kun je bijvoorbeeld eens tepelklemmen of vibrerende eitjes gebruiken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten speeltjes op de markt.

Kijk gerust eens rond, wat jij het interessantst vindt. Misschien is zelfs een sekspop wel een uitkomst voor je. De tijd van slechte, vreemde poppen ligt allang achter ons. Vandaag de dag zijn ze ontzettend realistisch.

Neem de tijd

Neem de tijd om jezelf te laten komen. Neem zoveel tijd als je nodig hebt. Als je het rustig aan doet, kun je je lichaam het beste verkennen. Door te experimenteren en te ontdekken wat je nu eigenlijk echt fijn vindt, is de kans op een orgasme het grootst. Voel je niet opgejaagd, en denk niet dat het gek is als je veel tijd besteed aan zelfliefde.

Focus je op plezier en niet op het uiteindelijke doel. Genieten is uiteindelijk waar het om gaat. Een orgasme is alleen een extra leuke bijkomstigheid. Het is ook prima als deze uiteindelijk niet komt.https://vrouwpedia.nl/geen-partner-dit-zijn-de-opties-voor-meer-genot/