Dit zijn de items die je deze zomer echt niet mag missen 


Het is nog even wachten, maar de zomer staat alweer bijna voor de deur. Voor je het weet, sta je voor de kast een zomerse outfit uit te kiezen. Daarom is het maar goed om op tijd de juiste items aan te schaffen. Weet jij al wat jij gaat dragen? Laat ons je helpen. Wij vertellen je de items die je deze zomer echt niet mag missen! 

Hippe sandalen

Tijdens die zwoele zomeravonden heb je het liefst een comfortabele schoen. Wat je deze zomer daarom echt niet kan missen is een paar hippe sandalen. Ze maken van een simpele zomerlook gemakkelijk een stijlvolle creatie. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Zwarte sandalen passen onder vrijwel elke look. Met een kleurrijk exemplaar ga je voor vrolijkheid. Schaf deze dus zo snel mogelijk aan.

Comfortabele shorts

Daarnaast wisselen we dit jaar een rokje wat vaker in voor een leuke short. Dit wordt steeds populairder en je ziet steeds meer vrouwen het dragen. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nou gaat voor een mini-short, casual sweatshirt of een nette chino. De short is helemaal in. Zo ga je, na een dag op het strand, schurende benen ook nog eens goed tegen. 

Stijlvolle strandtas

Tijdens een dag op het strand, kun je natuurlijk echt niet zonder een stijlvolle strandtas. Het is niet alleen een handig accessoire, maar maakt je outfit ook nog eens helemaal af. Je hoeft deze niet alleen naar het strand te dragen. Ook voor een middag op het terras of als tas voor je werk zijn ze perfect. Ga dus voor een tas van badstof, touw of corduroy voor de ultieme zomerse look.

Vrolijke accessoires 

Wat je als eerste in die stijlvolle strandtas stopt, zijn vrolijke accessoires. Ook dit heb je deze zomer echt nodig. Ga voor een zwoele zonnebril of kies grote statement oorbellen. Ook een grote zomerhoed tilt je outfit naar een hoger niveau. Investeer dus in de leukste accessoires in allerlei mooie kleuren. 

Kleurrijke jurkjes

Tegenwoordig zijn we wat minder bang om op te vallen. Daarom draait het deze zomer tot slot allemaal om kleur. Je zult vooral vrolijke en kleurrijke jurkjes voorbij zien komen. Ga dus voor een luchtige maxi-jurk in het blauw, geel of roze. Wees niet bang om kleuren te mixen. Ook prints, zoals bloemen of tijger, kom je steeds vaker tegen. Deze staan geheid prachtig bij je zongebruinde huid.

Zoals je ziet, nemen we deze zomer risico. Met hippe sandalen, vrolijke accessoires en kleurrijke jurkjes stelen we de show. Maak het af met een stijlvolle strandtas. Laat de zomer maar komen!https://thebeautymagazine.nl/lifestyle/dit-zijn-de-items-die-je-deze-zomer-echt-niet-mag-missen/