De wereld van de betaalpas; we geven een overzicht!


Betaalpassen hebben de wereld al jaren geleden veroverd, en hoewel ze toen een revolutionaire verandering waren, zijn ze nu simpelweg niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het biedt een ieder de vrijheid om aankopen te doen en betalingen te verrichten, zonder dat ze contact geld bij zich hebben, en sterker nog, zonder dat ze het geld op dat moment op de lopende rekening hebben staan. Het gemak en de flexibiliteit die betaalpassen bieden maken ze een populaire keuze voor veel mensen. 

Er zijn veel verschillende soorten betaalpassen, en de verschillende betaalpas heeft ook verschillende unieke voordelen. Lees je met ons mee; een inzicht in de wereld van creditcards! 

Prepaid creditcards

Een creditcard prepaid is een uitstekende optie voor degene die aankopen willen doen met het gebruik van een creditcard, maar zich nooit zorgen hoeven te maken over eventuele schulden of het niet kunnen terugbetalen van het uitgegeven bedrag. Met een prepaid kaart is het namelijk niet mogelijk om geld uit te geven ‘wat je niet hebt’; je dient vooraf geld op de kaart te zetten, anders kan je geen aankopen doen. Dit maakt het een ideale keuze wanneer je op je geld wil letten, je uitgaven wil beperken of bang bent dat je laconieke aankopen met je creditcard zal doen wanneer je uit kan geven wat je maar wil. 

Debetkaarten

Debetkaarten zijn direct gekoppeld aan je bankrekening en elke transactie wordt meteen van jouw beschikbare saldo afgehaald. In tegenstelling tot creditcards gebruik je met een debetkaart je eigen geld; dit betekent dus ook direct dat je geen rente betaalt. Dit maakt debetkaarten een verstandige keuze voor mensen die geen eventuele schulden willen aangaan en de controle over hun uitgaven willen behouden. 

De creditcard

Gewone creditcards bieden de flexibiliteit om aankopen te doen en betalingen te verrichten tot een vastgesteld kredietlimiet. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om het volledige saldo aan het einde van de maand te betalen; je kan er ook voor kiezen om een klein bedrag af te lossen en de rest af te lossen met rente. Gewone creditcards zijn ideaal voor reizigers en voor het doen van grote aankopen. Het gebruik van een creditcard neemt een grote verantwoordelijkheid met zich mee; het is natuurlijk nooit de bedoeling om geld uit te geven wat je eigenlijk niet hebt. 

Tip: wil je meer informatie over het gebruik van creditcards? Lees dan eens verder op ICScards.nl

 https://vrouwpedia.nl/de-wereld-van-de-betaalpas-we-geven-een-overzicht/