De top 5 beste affiliate marketing cursussen !


Ben jij op zoek naar een plek die je vertelt hoe je succesvol kan worden met affiliate marketing? Dan ben je bij Mindsetters op de juiste plek aangekomen! Affiliate marketing is een geweldige manier om online geld te verdienen, maar het kan lastig zijn om te weten waar je moet beginnen. In de huidige online wereld zie je soms door de bomen het bos niet meer, daarom ben ik voor jou op zoek gegaan naar de beste affiliate marketing cursussen die in 2024 jou kunnen helpen om een extra zakcentje te verdienen!

De 5 cursussen die hieronder staan zijn zorgvuldig gekozen op een aantal criteria. Denk hierbij aan hoe instapvriendelijk ze zijn voor ondernemers zonder affiliate ervaring, hoe diep ze op de stof in gaan en wat het je zoal gaat kosten. Wanneer jij aan de slag gaat met een van deze cursussen kan je binnen de kortste tijd een mooi passief inkomen generen! En laten we eerlijk zijn, een passief inkomen waar minimale moeite in gaat zitten, is iets wat elke ondernemer áltijd fijn vindt.

#1 Affiliate marketing 101 – Affiliate Held

Een affiliate marketing cursus vinden die instapvriendelijk is, kan soms lastig zijn. Alsnog is het Affiliate held gelukt. Zo loopt deze cursus je door de basis van affiliate marketing heen en hoe je alles tot in de puntjes moet toepassen. Er zijn maar liefst 7 modules met 31 lessen die je door dezelfde strategie heen lopen die de bedenker, Jari, zelf succes gebracht heeft. Daarnaast wordt ook de tijd genomen om te kijken naar de juiste mindset die nodig is om affiliate marketing toe te passen. Door deze combinatie staat deze cursus op een onbetwiste #1 plek! Daarnaast kost deze cursus slechts 47 euro! Geen abonnement, geen verborgen kosten, gewoon éénmalig betalen en levenslang toegang.

Veel mensen vinden onlinemarketing een lastig iets om toe te passen, dit begrijp ik volkomen. Een ondernemer is een alleskunner, maar een specialist ergens in worden kost gewoon ongelooflijk veel tijd. Meestal moet je hier al voor gestudeerd hebben of al ellenlang in een bepaald vakgebied zitten. Jari van Affiliate Held snapt dit ook en deelt daarom gratis tips, iets wat ik in ieder geval heel fijn vindt. Zo heeft hij een superuitgebreide blog geschreven om ondernemers helpen om te beginnen met affiliate marketing. Het heeft me even wat tijd gekost om de blog door te lezen, maar ik raad aan om ‘m te lezen voordat je aan de cursus begint. Waarom? Je leert er gewoon echt heel veel van!


Affiliate marketing 101 – Affiliate Held


Werk aan je eigen website wanneer het jou uitkomt! Kies je eigen werkplek waar ook ter wereld! Bouw aan een terugkerend inkomen voor de toekomst Deze affiliate cursus is alleen…


Meer informatie


#2 Succes Met Affiliate Marketing – Nicole van Roekel

De hulp van Nicole van Roekel is wat duurder dan die van Affiliate Held, maar behoort ook tot een van de beste affiliate marketing cursussen die er zijn. De cursus van Nicole is er op ingesteld om je op een leuke en lucratieve manier kennis te laten maken met affiliate marketing. De cursus zelf kost 99 euro en hier krijg je 4 modules voor terug met 12 video’s, handleidingen en praktische tips. Nicole zelf is nu al 3 jaar bezig als online marketeer, met deze ervaring helpt ze jou om de eerste stappen te zetten binnen de wonderlijke wereld van affiliate linkjes!

Het is wel zo dat deze cursus niet geheel beginner friendly is. Er wordt verwacht dat je al (enige) kennis hebt van de volgende punten:

 • Teksten schrijven
 • Online marketing
 • SEO (zoekmachine optimalisatie)
 • Websites bouwen

Het is niet nodig om een expert te zijn in alle bovenstaande punten, maar voor de effectiviteit van de cursus van Nicole is het wel handig om basis kennis te hebben van minimaal 3 van de 4 punten. Niet iedereen is heel bekend met marketing, dat begrijp ik volkomen. Daarom hebben we op Mindsetters ook een lijst gemaakt met de beste 8 marketing boeken voor in 2024. Als je nog wat extra kennis nodig hebt, dan is dit een must-see lijst! Lijkt de cursus van Nicole je wat? Klik dan op de link hieronder!


Succes Met Affiliate Marketing – Nicole van Roekel


Zet je skills in voor een lucratieve affiliate site 4 modules met 12 video’s, praktische tips & handleidingen Krijg onbeperkt toegang tot de online cursusomgeving…


Meer informatie


#3 The Affiliate Roadmap – Danique Bras

Deze cursus gaat verder dan alleen affiliate, daarom moet ik ‘m meenemen in de top 5 beste affiliate marketing cursussen. Het woord ‘marketing’ zit er immers niet voor niets in. Een link op de juiste plek kunnen zetten is één ding, maar Danique leert je hier ook hoe je conversie gericht moet schrijven. Je ontvangt 30 video’s én aanvullende werkboeken, zo kan je je eigen website omtoveren tot een mooie geldstroom. Wie wil dat nou niet? Deze cursus is conversie gericht, beginner friendly en maakt gebruik van toegepaste psychologie. Het nadeel is wel dat deze cursus vrij prijzig is. Zo is er de optie om eenmalig 497 euro te betalen of om in 5 termijnen 125 euro te betalen.

Haar kracht zit in het feit dat ze zelf ook verschillende cursussen heeft gevolgd, maar overal het gevoel had wat te missen. Alles wat ze miste heeft ze bij haar opgedane kennis gevoegd, vervolgens heeft ze zeven jaar aan ervaring opgedaan en uiteindelijk kwam deze hele goede affiliate marketing cursus tot stand! Ze belooft je vier dingen:

 • Passieve inkomsten
 • Online autoriteit
 • Exponentiële groei
 • Vrijheid

#4 Super Affiliate Cursus – Jennifer Kok

Jennifer Kok is een bekende naam binnen de onlinemarketing wereld. Zo biedt ze cursussen, mentorship, een groeiende community en webinars aan. Ik ben er vandaag alleen voor de affiliate marketing cursussen, dus daar focus ik even op. De reden waarom de Super Affiliate Cursis van Jennifer Kok genoemd wordt is de nuchterheid waarmee de cursus aangegaan wordt. Je gaat hier niet het wiel opnieuw uitvinden, maar leren hoe je bewezen methoden kan toepassen. Zo wordt er gekeken naar het platform waar jij je op wil focussen en daar een bijpassende strategie bij bedacht. De prijs is wel wat aan de hogere kant, namelijk 249 euro. Hier krijg je wel een brok ervaring voor terug!

Deze cursus duurt ongeveer 6 maanden en maakt jou, zoals de naam al weg geeft, een super affiliate! Deze cursus is speciaal gemaakt voor beginners, wat voor mij heel belangrijk is in een top 5. Een cursus over een onderwerp als affiliate moet voor elke (online) ondernemer toegankelijk zijn! Je kan er ook voor kiezen om 49 extra te betalen en dan krijg je een e-book die je helpt met een strategie uitzetten.

#5 The Affiliate Playground – Jennifer Kok

We benoemen Jennifer Kok nog een keer, maar dan wel op plek 5. De reden hier voor is dat ze nog een cursus heeft die aangeboden wordt, maar dat deze zéér prijzig is. Deze cursus kost namelijk 1750 euro. Daar staat wel tegenover dat je hier alles krijgt wat je maar nodig hebt. Je krijgt bewezen methoden, snellere groei, theorie & praktijk en persoonlijk contact met Jennifer zelf voor vragen en advies! Alle voordelen die bij #4 beschreven staan gelden natuurlijk ook voor The Affiliate Playground van Jennifer Kok.

Zo zitten hier, voor die prijs, ook 2 jaar toegang tot de community bij en 8 online live Q&A sessies per jaar bij. Deze cursus volgt de volgende 5 stappen:

 1. Je bouwt een stabiele fundering
 2. Je identificeert waar je bottle-neck zit en verbetert dit
 3. Je verbetert je skillset door te kijken welke tools je moet gaan gebruiken
 4. Je kijkt naar de toekomst en stelt je affiliate-site zo in dat deze later ook nog waardevol is
 5. Je gaat conversie gericht werken

Jennifer is een expert op het gebied van affiliate tools, daar kan bijna niemand aan tippen. Maar als je een ondernemer bent met een eigen (thuiswerk)kantoor, dan moet je ook fysieke tools hebben om productief te blijven. We hebben hier een lijst gemaakt van 9 onmisbare productiviteit gadgets om de ideale werkplek te creëren! Een goed lopende werkplek zorgt voor een rustigere gedachtegang. Een rustigere gedachtegang zorgt voor een betere mindset. Zo simpel kan het zijn!

Dit zijn dus de beste affiliate cursussen van 2024, wat nu?

Er is een goede reden dat ik deze blog heb geschreven en dat heeft te maken met iets wat ik in de intro al benoemde: je ziet door de bomen het bos niet meer met het aantal cursussen op de markt. Helaas zijn er ook veel zogenaamde ‘experts’ op de markt die zonder ervaring, maar wat aanbieden. Vervolgens ben jij je geld kwijt en ben je nog niet opgeschoten. De 4 aanbieders met samen 5 cursussen hierboven zijn tried and tested. Als ik er één zou moeten uitkiezen, dan is het (natuurlijk) degene die ik op nummer 1 heb gezet. Affiliate Held is simpelweg degene met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Alle 5 de affiliate cursussen zijn goed, maar die is óók nog eens goedkoop.https://mind-setters.com/beste-affiliate-marketing-cursussen/