De beste vastgoed boeken die je helpen om te beleggen!


Bij Mindsetters zijn we altijd bezig met persoonlijke progressie en onze trouwe websitebezoekers verder te helpen. We praten graag over mindset binnen business én we praten graag over boeken. Hoe kunnen we dit combineren? Door de top 10 vastgoed boeken op te zoeken die je kunnen helpen te starten (of verder te komen in) het investeringswereldje! Iemand met de juiste mindset is bereid om altijd verder te leren. Het maakt niet uit of dit persoonlijke groei is of dat dit gaat om meer geld te verdienen binnen vastgoed. Groei is groei en groei is goed.

Passief inkomen is altijd fijn. Een rustige cashflow die als maar groeit, terwijl je op de voorgrond met andere dingen bezig blijft. Dat maakt beleggen in vastgoed voor zo velen interessant. Wil je weten hoe, waar en wanneer jij kan beginnen? Kies dan een van de onderstaande vastgoed boeken uit en begin met lezen!

1.      Succesvol investeren in vastgoed – Hendrik Chan

Dit boek is voor velen de nummer 1 keuze (en voor ons ook). Succesvol investeren in vastgoed is een praktische gids naar financiële vrijheid. Vooral het praktische gedeelte hebben we hoog in het vaandel staan. Het boek is eigenlijk geschreven voor de Vlaamse markt, maar is toepasbaar op de Nederlandse markten. Dit boek legt je in 8 stappen uit hoe jij succesvol kan investeren in vastgoed!


Succesvol investeren in vastgoed


€ 22.99


Ben je teleurgesteld over de huidige opbrengsten van spaarrekeningen? Maak je je zorgen dat je pensioen niet toereikend zal zijn?…


Bekijk op Bol.com


2.      Rijk worden met vastgoed – Ivo van Genechten

De titel zegt het eigenlijk al, dit vastgoed boek is voor mensen die willen rijk worden met vastgoed. Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt wel gemakkelijk. Wie wil er nu niet rijk zijn? Ivo is al jarenlang vastgoedinvesteerder en neemt je mee door de beslissingen die hij zelf genomen heeft. Zo kan jij daar ook lessen uit trekken. Ivo zelf is blind. Ja dat lees je goed, een succesvolle blinde vastgoedinvesteerder. Ivo heeft de mindset waar mening persoon jaloers op zou zijn, daarom moet hij gewoon op 2 staan. Zijn boek is écht een bron vol inspiratie! Combineer dit met deze strategieën om je bedrijf te financieren en je bent klaar om de business wereld te veroveren!


Rijk worden met vastgoed


€ 24.99


In “Rijk worden met vastgoed” onthult Ivo Van Genechten de weg naar financiële vrijheid door slim te investeren in vastgoed….


Bekijk op Bol.com


3.      Vastgoed Geheimen – In Korte Tijd Financieel Vrij Met Vastgoed – Shou Xin Wu

Shou Xin Wu heeft in 2 jaar tijd de vastgoedmarkt zijn eigen gemaakt. Zo kreeg hij het voor elkaar om in die 2 jaar financieel onafhankelijk te worden, hetgeen waar we allemaal wel naar mikken. Zelf gaf hij aan dat het boek ‘Rich dad, Poor dad’, wat een van de beste mindset boeken is, hem inspireerde en dat hij daarom met extern kapitaal zelf is gaan beleggen in vastgoed! Hij zegt dat vastgoed een veilige keuze is met groeipotentie, datgeen bewijst hij ook in zijn boek die je hieronder kan bekijken op Bol.com!


Vastgoed Geheimen – In Korte Tijd Financieel Vrij Met Vastgoed


€ 76.50


Shou Xin Wu is twee jaar geleden gestart met vastgoed en heeft zijn doel om financieel vrij te worden bereikt….


Bekijk op Bol.com


4.      Levenslang succesvol met vastgoed – Filip Dewaele

Dit boek van Filip Dewaele heb ik op plek 3 gezet omdat die nét wat verder gaat dan alleen investeren. Zo gaat hij ook in op de administratieve en juridische kant van het hele investeringsverhaal, iets wat veel boeken vergeten mee te nemen. Beleggen in vastgoed is niet alleen geld ergens tegenaan smijten en hoopt dat het blijft plakken, er komen veel meer stappen bij kijken. Stappen die Filip Dewaele toelicht in zijn vastgoed boek. Filip zelf heeft ondertussen meer dan 250 medewerkers onder zich over meer dan 40 kantoren. Hij heeft zijn strepen verdient in het vastgoed vak. Nu deelt hij die strepen met jou, ben jij bereid ze te ontvangen?


Levenslang succesvol met vastgoed


€ 24.99


Een dak boven je hoofd is cruciaal, maar we willen allemaal meer dan dat: een echt thuis. Home sweet home….


Bekijk op Bol.com


5.      Financieel vrij – Janneke van den Brink

Janneke was vroeger commercieel vastgoedadviseur tot ze via een reorganisatie opeens op straat stond, een waar cadeau bleek het te zijn zei ze. Ze kon namelijk het roer omgooien! Hoewel dit boek niet compleet gaat over investeren in de vastgoedmarkt, is het wel een heel nuttig boek voor mensen die het roer compleet om willen gooien én willen investeren in vastgoed. Pak de controle terug en begin met geld te verdienen voor jezelf! Wil je al dat geld gebruiken om een nieuw huis te kopen voor jezelf? Kijk dan eens naar Wij Makelaars in Sittard, Geleen en Roermond. Zo weet je in ieder geval dat je vastgoed vast goed is.

[webshop-product-51]

6.      De intelligente belegger – Benjamin Graham

Na meer dan 70 jaar blijft ‘De intelligente belegger’ een tijdloze klassieker die door beleggers over de hele wereld wordt geprezen als een onmisbare gids. Benjamin Grahams filosofie heeft zijn waarde door de jaren heen bewezen, waardoor beleggers beschermd worden tegen kostbare fouten en hen een succesvolle langetermijnstrategie wordt bijgebracht. Het boek is nog steeds uiterst relevant omdat Graham niet zozeer specifieke aandelen aanbeveelt, maar eerder een denkwijze en handelsaanpak aanleert die effectief blijven. Die aanpak kan je ook gebruik om in vastgoed te beleggen, een echte aanrader dit boek dus!


De Intelligente Belegger


€ 20.00


Zelfs meer dan zeven decennia later staat ‘De intelligente belegger’ bekend als een must-read voor elke investeerder. Benjamin Graham’s investeringsfilosofie…


Bekijk op Bol.com


7.      Vastgoed miljonair in 10 stappen – Gunther de Wilde

Gunther legt je in dit vastgoed boek uit hoe je zonder een al te groot startkapitaal je vastgoedportfolio een mooie boost kunt geven. Ook dit boek focust zich vooral op de Belgische markt, maar is inzetbaar voor zowat elke markt. Denk aan wat voor type panden voor jou interessant kunnen zijn en waarom. Denk aan de juiste waarde schatten of een goed bankdossier opzetten. Ondanks dat het een stevige prijs is, is het ’t geld helemaal waard. Het enige wat dit boek niet voor je doet, is een makelaar regelen. Ben je op zoek naar een makelaar in Echt? Klik dan hier. Ben je op zoek naar een vastgoed boek wat jou gaat helpen in je beleggingsreis? Klik dan hieronder!


Vastgoed miljonair in 10 stappen


€ 119.50


Extra inkomen, een comfortabeler leven en financiële vrijheid door slim te investeren in vastgoed… Het is de droom van velen,…


Bekijk op Bol.com
https://mind-setters.com/vastgoed-boeken/