Beste Fitness elastiek | Ontdek de Best Geteste Fitness elastiek


Deze fitness elastiek bestaat uit een set van 5 weerstandsbanden met verschillende sterktes. Hij wordt geleverd met een handige tas, zodat je hem gemakkelijk in je sporttas kunt meenemen. Omdat de fitness elastiek extra weerstand biedt, kun je sneller de gewenste resultaten bereiken door de intensiteit van je training te verhogen en een geleidelijke overbelasting te bouwen om spiergroei te stimuleren. Het is een set die vijf verschillende weerstanden bevat, elk met een eigen weerstandsniveau van licht tot sterk, geel, rood, blauw, groen en zwart.

De fitness elastiek gaat van licht naar zwaar. Vergeet dus niet om met een licht fitness elastiek te beginnen dan kun je uittesten welk weerstandsniveau het best bij je past. Als je het gemakkelijk vindt kun je altijd een iets dikkere band nemen en de oefening herhalen. Om het lichaam weer te laten herstellen na een ongeval of zware operatie, is het raadzaam zo een set aan te schaffen. De fitness elastiek is perfect bij het uitvoeren van revalidatie oefeningen als in bed je benen buigen en strekken, de benen spreiden en sluiten. Het is ook handig bij sportoefeningen.

De weerstanden verschillen per kleur, de gele heeft een gewicht van 2,70 tot 3,90 kg. De rode weegt tussen de 4,40 tot 8,00 kg. De groene 6,10 tot 10,00 kg, de blauwe 6,20 tot 12,20 kg en de zwarte weegt van 7,70 tot 14,60 kg. De afmetingen van de banden zijn 25 cm bij 5 cm en de weerstand wordt bepaald door de dikte. Bij het kopen van fitness elastieken moet je erop letten dat de sterkte van het elastiek goed is voor jouw niveau. Je kunt een slap elastiek gaan uitrekken om de spanning te verhogen, maar als je een sterk elastiek koopt, kun je het niet slapper maken. Koop liever iets lichter.https://thebeautymagazine.nl/review/fitness-elastiek/